een theatraal interview

Huidhonger

7 juni 2017 t/m 10 juni 2017

Christiaan Klasema, Mugvormgever van het eerste uur, was jarenlang Benedictijner monnik. Hij schreef daarover een klein boekje ‘Stabilitas Loci’, een beschrijving van een dag uit zijn leven in de abdij. Vanaf het opstaan in de nacht tot het slapen gaan in de vroege avond. Voor Klasema was het klooster een ultiem decor om in te leven.

Lineke Rijxman vroeg zich af wat een man van 35 bezielt om liefde, seks, vrije meningsuiting en lekker eten op te geven. Het is het startpunt van een intiem gesprek over zoeken en hunkeren, vallen en opstaan, (voor)oordelen en drijfveren. Over zingeving in een samenleving waarin het geloof in God geen grote rol meer speelt. De voorstelling vindt plaats in intieme setting in het Toneelhuis van Theater Bellevue en is voor een klein publiek per keer toegankelijk.

Een eerste versie van Huidhonger is ook te zien tijdens de Muggerwareparty

spel Christiaan Klasema en Lineke Rijxman regie Lineke Rijxman toneelbeeld Christiaan Klasema advies Joan Nederlof affichefoto Christiaan Klasema X+L foto Lineke Rijxman Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin

speellijst voor Huidhonger

datum: aanvang: locatie:

juni 2017:
wo 7 jun 17:00 uur Theater Bellevue, Amsterdam
do 8 jun 17:00 uur Theater Bellevue, Amsterdam
vr 9 jun 17:00 uur Theater Bellevue, Amsterdam
za 10 jun 17:00 uur Theater Bellevue, Amsterdam
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?