Sterrenregen voor Kunsthart!

Parool *****: "Het is een hilarische, puntige en bij vlagen briljante tekst waarin steeds andere partijen uit de bestuurlijke en de kunstwereld tegenover elkaar staan." Lees http://www.joukjeakveld.nl/home/item/kunsthart-2" target="_blank">hier de hele recensie. 

NRC****: "In de regie van Lineke Rijxman krijgt de toeschouwer een ontluisterende blik achter de schermen van belangrijke politieke beslissingen op kunstgebied. Rijxman en schrijver Nathan Vecht laten op treffende, humoristische wijze het ongemakkelijke huwelijk zien tussen kunst en politiek." Lees http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2015/maart/13/rutte-heeft-stiekem-kunsthart-1474374" target="_blank">hier de hele recensie.

De Volkskrant****: "Theater dat op een zo vrolijke en toch ook inhoudelijke manier naar de eigen wereld (en de belangen daaromheen) kijkt, dat zie je niet zo vaak." Lees http://www.volkskrant.nl/theater/kunsthart-is-een-geslaagde-cabareteske-voorstelling~a3900148/" target="_blank">hier de hele recensie. 

Scènes*****: "Kunsthart is vooral de voorstelling van Guy Clemens. Met zijn superieure techniek nestelt hij zich in de eredivisie van acterend Nederland nabij Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma. Maar ook Mugmetdegoudentand verdient een pluim, want het bewijst zich met deze even amusante als intelligente productie opnieuw als ideale chroniqueur van onze tijdgeest. Dat ze dit al dertig jaar met een constante kwaliteit volhouden is onvoorstelbaar knap." Lees http://www.scenes.nu/recensies/guy-clemens-magistraal-als-mark-rutte" target="_blank">hier de hele recensie.  

Haarlems Dagblad: "In alle opzichten raak: het gesprek tussen de vrouw van Armin van Buuren en de chef-dirigent van het Concertgebouworkest is opzienbarend; het gedrag van de voorzitter/bestuurder even herkenbaar als schokkend en het gesprek tussen de twee echtgenotes ontroerend. Vooral in dit middenstuk is het lachen en genieten en huilen tegelijk. Kunsthart is een buitengewoon geslaagde voorstelling: een must see voor iedereen die kunst (g)een goed hart toedraagt."

Theaterkrant****: "Alle hulde voor Kunsthart (...) De tekst van Vecht is meeslepend en geestig. Het spel ook. Guy Clemens is voor mij de ster van de avond."  Lees http://www.theaterkrant.nl/recensie/kunsthart/" target="_blank">hier de hele recensie. 

 

 

 

 

 

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?