Marcel Musters wint Winq Travel award

Marcel Musters wint Winq Travel award

Marcel Musters mocht donderdag 3 november op het Winq Autumn Ball in de Westerkerk in Amsterdam de http://www.winq.nl/2016/11/ahmed-aboutaleb-wint-winq-people-award/" target="_blank">Winq Travel Award in ontvangst nemen. Hij won deze prijs voor zijn documentaireproject https://www.facebook.com/notonlyvoices/" target="_blank">Not Only Voices, waarin hij samen met Gabriel Alves de Faria verhalen brengt uit de LHBTI-gemeenschap van Zuidoost-Azië. 

Dit was de tweede editie van het Winq Autumn Ball. Tijdens het gala-evenement werden vier awards uitgereikt, gebaseerd op de vier pijlers van het magazine Winq: people, fashion & design, travel en culture. Andere winnaars waren Ahmed Aboutaleb, Sebastiaan Pieter en Michiel van Erp.

http://www.debalie.nl/agenda/podium/iqmf-+-not-only-voices-(work-in-progress)/uitgelicht/e_9782642/p_11767817" target="_blank">De lancering van het Not Only Voices platform is op zaterdag 10 december om 18.00 uur in De Balie in Amsterdam, tijdens het Queer and Migrant festival. 

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?