★★★★ DVHN "Scherpe tekst, inventieve regie en vier ijzersterke acteurs"

★★★★ DVHN "Scherpe tekst, inventieve regie en vier ijzersterke acteurs"

"We zijn in dit land het spoor bijster. Niks gidsland. Naar die conclusie heeft Mugmetdegoudentand met een scherpe tekst, een inventieve regie en vier ijzersterke acteurs gestaag toegewerkt. Temidden van decorstukken die nog op de rekken staan - ze hebben de weg kennelijk ook niet kunnen vinden - balt de morele neergang van het land zich uiteindelijk samen in een talkshow, waarin een door vertwijfeling gekraakte sociaaldemocratische minister zichzelf tussen de opnames door volkomen verliest tegenover een Groningse boerderijbezitster."
(...)
"In diezelfde show laat een presentatrice met aanvankelijk grote inhoudelijke ambities zich als intermezzo de volkszanger Erwin welgevallen. Hij mag zijn hit Oladiejee zingen, en vraagt hem daarnaast ook nog een politieke mening. Leve de ongefundeerde roeptoeter." 
(...)
"We worden als volk fijn weggezet in deze geestige voorstelling, met flitsend schakelend acteerwerk." 

Deze recensie van Eric Nederkoorn stond op 17 oktober 2017 in Dagblad van het Noorden. https://blendle.com/i/dagblad-van-het-noorden/we-zijn-de-weg-kwijt/bnl-dvhn-20171017-1VN12UO?sharer=eyJ2ZXJzaW9uIjoiMSIsInVpZCI6Im11Z21ldGRlZ291ZGVudGFuZCIsIml0ZW1faWQiOiJibmwtZHZobi0yMDE3MTAxNy0xVk4xMlVPIn0%3D" target="_blank">Lees de hele recensie op Blendle. 

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?