Oproep! We zijn benieuwd naar jouw online seksgedrag?

Oproep! We zijn benieuwd naar jouw online seksgedrag?

Oproep! Wie wil er spreken over zijn of haar online seksgedrag?
Voor een onderzoek over online seksgedrag dat we samen met Rutgers, Ipsos en tde Volkskrant opzetten, zijn we op zoek naar gesprekskandidaten.

In deze tijd van sociale media gebeurt het steeds vaker dat als privé bedoeld seksueel getint beeldmateriaal van al dan niet bekende Nederlanders (per ongeluk) in het publieke domein belandt. En het publiek reageert dan vaak met een sterke morele veroordeling. Tegelijkertijd is het voor niemand een verrassing dat internet een steeds grotere rol is gaan spelen in íéders seksuele privébestaan.
Er lijkt dus een soort discrepantie te zitten tussen ons eigen seksuele privégedrag en hoe we dat gedrag van anderen (in het openbaar) beoordelen.
Wij zijn benieuwd of die discrepantie er inderdaad is, hoe groot die is en waar die precies uit bestaat. Onder de vlag Publiek Geheim proberen we dit op verschillende manieren onderzoeken, in samenwerking met kenniscentrum Rutgers, onderzoeksbureau Ipsos en theatergezelschap mugmetdegoudentand.

Daarna volgt een voorstelling van mugmetdegoudentand die de enquêteresultaten op een speelse maar serieuze wijze presenteert in theater Bellevue in Amsterdam.

Klik hier voor meer info

afbeelding: Eleni Debo

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?