Tournee Happy Hour uitgesteld

Tournee Happy Hour uitgesteld


VOORSTELLING HAPPY HOUR UITGESTELD


Vanwege de aangescherpte maatregelen die het kabinet op 13 oktober heeft aangekondigd is mugmetdegoudentand genoodzaakt de voorstelling Happy Hour te annuleren. Happy Hour zou van 8 oktober tot en met 19 december 2020 langs de theaters in Nederland touren.

De gezondheid van cast en crew en die van de medewerkers van de theaters waar de voorstelling zou spelen staat voorop. Aangezien niet noodzakelijk reizen wordt afgeraden, voelt ook mugmetdegoudentand de verantwoordelijkheid de reisbewegingen van acteurs en technici zo veel mogelijk te beperken. 
Daarnaast heeft een aantal theaters besloten de deuren te sluiten, waardoor de tournee een lappendeken van speelbeurten wordt. In dit prille stadium van de voorstelling kan met een versnipperde tournee de kwaliteit van de voorstelling niet gegarandeerd worden, zoals het publiek gewend is van mugmetdegoudentand.
Er wordt op dit moment onderzocht of en wanneer de voorstelling verplaats kan worden. Mensen die kaarten hebben gekocht worden door de theaters geïnformeerd over de afgelasting en het retourbeleid. Gezien de hectische periode wordt verzocht niet zelf contact op te nemen met de theaters.

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?