Happy Hour terug!

Happy Hour terug!

Voorstelling ‘Happy Hour’ alsnog in première
 
Na de eerder geannuleerde tour dit najaar is de nieuwste productie van mugmetdegoudentand ‘Happy Hour’ terug op toneel. Van 12 t/m 27 februari is de voorstelling te zien in theater Bellevue, Amsterdam. Lineke Rijxman, Malou Gorter en Rosa van Leeuwen zetten de boel op stelten in een hilarische en verontrustende voorstelling over populisme. Kaarten voor de Bellevue lunchvoorstellingen zijn te koop via  de website van theater Bellevue. In het najaar van 2021 gaat ‘Happy Hour’ ook op tournee.Drie omhooggevallen vrouwen ontmoeten elkaar in een exclusieve bar. Het is Happy Hour. Al snel lopen de emoties hoog op. Het wachten is op de ontploffing. Maar wanneer komt die? 


Lineke Rijxman over Happy Hour: “Absurdisme heeft afgedaan, want de werkelijkheid is krankzinniger en absurdistischer dan je kunt bedenken. De ratio is verdacht, de emotie staat voorop. Je kunt je er moeizaam of bijna niet tegen verweren. Wat is waar? Wat is een leugen?”Happy Hour scenefoto door Sanne Peper


Hoe het afloopt met de drie vrouwen in Happy Hour, is nog in nevelen gehuld. Blijft humor hun sterkste wapen of slaat een nieuwe realiteit gaten in hun overtuiging? Hebben zij het antwoord?


Over de makers
Lineke Rijxman (Colombina 2006, Theo d’Or 2009), was dit voorjaar te zien in de dramaserie ‘Koppensnellers’ van mugmetdegoudentand, uitgezonden op NPO3 door AVROTROS. Malou Gorter (nominatie Theo d’Or 2016) verscheen in het tweede seizoen van de BNNVARA tv-serie Oogappels (nominatie zilveren Nipkowschijf 2020). Rosa van Leeuwen (Colombina 2019), speelde eerder dit seizoen in de voorstelling Lampje en was ook te zien in ‘Koppensnellers’ en ‘De Vliegende Hollanders’.

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?