Skip to content
mugmetdegoudentand

Aflevering 33: Bho Roosterman (24 maart 2023)

Honderd vrouwen uit Marcels leven vertellen over hun persoonlijkste ervaringen. Om te lachen, te huilen, om je te verwonderen en misschien zelfs om van te leren. Elke twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering.

Aflevering 33: Bho Roosterman

Ze heeft Marcel gekleed voor zijn rol in onder andere Penoza en Vuurzee. Maar misschien is ‘gekleed’ te zwak uitgedrukt. Voormalig kostuumontwerpster Bho Roosterman hielp acteurs bij het vormgeven van hun rol. Ze ging in hun hoofd zitten en voelde wat ze nodig hadden. De liefde voor stoffen en kleding hebben haar één van de beste kostuumontwerpsters van Nederland gemaakt.

En dan geeft ze ook nog workshops pornotafereeltjes borduren. Maar naast succes kende ze ook zwaar leed. Toen haar partner in 2014 overleed werd ze getroffen door PTSS. In 2019 moest ze haar hondje Sjimmie laten inslapen. Sjimmie die na het wegvallen van haar geliefde een enorme steun was. Ze heeft hem thuis in de vriezer want ze kan nog geen afscheid nemen. ‘Ik denk dat loslaten mijn thema is. Dat ik daar een beetje moeite mee heb.’

Beluister de podcast via Apple Podcasts of Spotify hieronder

Bekijk project