Skip to content
mugmetdegoudentand

Biografie Jeroen Willems

Op 6 december verscheen de biografie ‘Je lied wordt gehoord’ over acteur en zanger Jeroen Willems. Mieke Koenen, classicus en schrijver van de biografie van Ida Gerhardt, schreef het boek.

Zondag was de bijzondere boekpresentatie in ITA, waar Mieke helaas door ziekte niet bij kon zijn. We spraken over Jeroen met zijn ex-partner Marcel Musters, zijn nichtje actrice Thekla Reuten, goede vrienden van Jeroen actrice Betty Schuurman en presentator Cornald Maas en met theatermaker/performer Nina Willems, de dochter van Jeroens enige broer. Hanneke Groenteman leidde het gesprek en er was muziek van accordeonist Oleg Fateev met wie Jeroen ook de Brel-voorstellingen speelde. Op 1 januari kan je dit alles terugluisteren in een bonusaflevering van de podcast “De 100 vrouwen van Marcel”.

Koop het boek hier. En luister naar Mieke in onze podcast ‘De 100 vrouwen van Marcel” waarin we het uitgebreid over Jeroen en dit mooie boek hebben: https://mugmetdegoudentand.nl/projecten/podcast-de-100-vrouwen-van-marcel/aflevering-24-mieke-koenen-4-december/

Foto's: Marnix van Wijk

Marcel was ook te gast bij het tv-programma Tijd voor Max en in de podcast Kunststof om te praten over Jeroen en de biografie.

Bekijk project

Aankondiging in beeld