Skip to content
mugmetdegoudentand

In de media: Podcast van Marcel

De podcast 'De 100 vrouwen van Marcel' is al meerdere keren in de media verschenen. Lees en kijk mee!

Volkskrant (17 januari 2022)
Marcel Musters en journalist Pablo Cabenda zijn geinterviewd door de Volkskrant over de podcast 'De 100 vrouwen van Marcel'. Lees hier het 3-paginagrote interview terug.

Koffietijd (19 januari 2022)
Op woensdag 19 januari was Marcel te gast bij Koffietijd om hier te vertellen over zijn podcast. Bekijk hier de aflevering terug.

NH Radio (29 januari 2022)
Over stoppen met acteren en het maken van een podcastserie over 100 vrouwen die voor hem belangrijk zijn geweest. Marcel werd geïnterviewd door Jos Heeremans voor het NH Radio programma Tekst en Uitleg. Luister hier het fragment terug.

Kunststof (7 februari 2022)
Gijs Groenteman vraagt Marcel het hemd van het lijf in NPO Radio 1 programma Kunststof. Een persoonlijk gesprek over meer dan 30 jaar de mooiste rollen spelen, over zijn burn-out en uiteraard de podcast. Luister het gesprek hier terug.

Het Financieele Dagblad (24 februari 2022)
Ontwerper Boyd Pasveer groeide op bij meerdere opvoeders, Marcel Musters is er daar een van. FD-journalist Astrid Theunissen sprak met Boyd over hun relatie en de podcast ‘De 100 vrouwen van Marcel’ waarbij hij de techniek en montage doet. Lees het interview hier.

Opium (25 februari 2022)
Andrea van Pol in gesprek met Marcel Musters over ‘De 100 vrouwen van Marcel’ in Radio 4 programma Opium. Luister het gesprek hier terug.

En beluister hier de podcast:

Bekijk project