Skip to content
mugmetdegoudentand

Marcel te gast bij MISCHA!

Marcel was te gast bij Mischa Blok in haar radioprogramma MISCHA! Het was een mooi gesprek waarin hij o.a. vertelde over wat hij heeft geleerd van zijn hond Mika.

"Ik moet tijd en ruimte voor 'm maken. Ik vind het fijn om voor 'm te zorgen, omdat het heel overzichtelijk is", vertelt acteur Marcel Musters over hoe zijn hond Mika hem hielp bij zijn burn-out in MISCHA!. Musters kreeg een aantal jaren geleden te maken met een burn-out, waarna hij zijn leven heeft aangepast.

"Vrouwen kunnen beter voor zichzelf en andere mensen zorgen", zegt Musters. Hij wil dat deel van zichzelf verder ontwikkelen en maakt de de podcast 'De 100 vrouwen van Marcel'. Hij laat honderd vrouwen uit zijn leven vertellen over hun persoonlijkste ervaringen. Want: de levenswijsheid die hij heeft opgestoken komt, naar eigen zeggen, vooral van hen.

'Geven kan alleen als je ook kunt ontvangen' Hij leerde tijdens zijn burn-out dat geven alleen kan als je ook kunt ontvangen. "Ik heb mijn pols gebroken en zat 5 maanden op de bank. Ik had hulp nodig en mijn vrienden waren er allemaal. Dat vond ik in eerste instantie heel moeilijk, maar toen dacht ik: juist hartstikke fijn dat ze er zijn. Enjoy it!"

Luister het hele gesprek hieronder via Spotify of via de website van NPO Radio 1.

Bekijk project