Skip to content
mugmetdegoudentand

Mug Garagesale

Alle schoenfetishisten, theaterstudenten, vintageliefhebbers, bookaholics, modelovers en mugfans opgelet! Op zaterdag 10 juni houden wij een grote openbare verkoop op het WG-Plein 881 in Amsterdam. Kom langs en zeg het voort!

MUG GARAGESALE - OPENBARE VERKOOP

  • Zaterdag 10 juni van 13:00 - 16:00 uur
  • WG-Plein 881, Amsterdam
  • Cash of Tikkie

In 38 jaar hebben we onnoemlijk veel attributen verzameld, zoals toneelkleding, rekwisieten maar ook spullen die ‘later nog wel eens van pas zouden kunnen komen’. Maar eind juni stoppen we…

Op zaterdag 10 juni houden we daarom een GARAGESALE en verkopen we ALLES; variërend van kleding, schoenen, pruiken, dvd’s van diverse mug-producties, meer dan 300 boeken over theater, diverse handige (en onhandige) rekwisieten, kantoor- en keukenaccessoires; kortom de schatkamer van de Mug gaat open!

De spullen worden tegen voordelige prijzen aangeboden. En er is natuurlijk de mogelijkheid om nog een keer dit legendarische onderkomen van de Mug te bezoeken (de burelen van de voormalige snijzaal van de medische faculteit van de Vrije Universiteit op het WG-Terrein) en ondertussen Marcel Musters (en Mika!) tegen het lijf te lopen.

Kom zaterdag 10 juni langs, neem een tas mee en zeg het voort!

Bekijk project