Skip to content
mugmetdegoudentand

ons archief

Welkom in ons archief! Hier vind je alle voorstellingen, tv-shows en projecten van 1985 tot nu!

2018

The Gentle Woman

In The Gentle Woman deelt een vrouw haar grootste intimiteiten online en raakt steeds meer vervlochten met haar digitale leven.

Theater
2018

Huidhonger

Christiaan Klasema, mugvormgever van het eerste uur, was jarenlang Benedictijner monnik. In het MugWeekend (2015) in de Stadsschouwburg Amsterdam las hij voor uit 'Stabilitas…

Theater
2017

Sombersongs

Op een goed liedje kun je drijven, je kunt je erdoor laten meevoeren, vindt de Amerikaanse performer Baby Dee. Sinds een aantal jaren woont ze in Zeeland.

Theater
2017

Muggerwareparty

De Muggerwareparty is geen reguliere toneelavond, maar een minifestival, kijkje achter de schermen en bonte avond in één.

Theater
2017

Gidsland

Het kabinet is op een geheime locatie bijeen voor crisisoverleg over een menswaardig asielbeleid. Een jonge, bevlogen presentatrice wil groen licht van de omroep krijgen voor een…

Theater
2017

Kunsthart (televisiefilm)

De voorstelling Kunsthart (het middelste deel "Horen") is bewerkt voor televisie. 

Televisie
2017

Buik

Een komedie over oude wrok en nieuw leven. Over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. En over de vraag: wat heb je over voor je broer of…

Theater
2016

De Freudjes, geen familie

In deze komedie blijft geen persoonlijkheidsstoornis onbenoemd en kunnen we hartelijk lachen om het onvermogen van de Westerse mens om zijn zegeningen te tellen en te genieten van…

Theater
2016

Kunsthart in Carré

Op verzoek van Koninklijk Theater Carré komt de alom bejubelde Kunsthart nog één keer terug.

Theater
2016

Het vervoegde leven

Het vervoegde leven is een theatrale en ontroerende biografie over een doodgewone en toch bijzondere vrouw geboren in de jaren dertig van de vorige eeuw.

Theater
2015

Kunsthart

Kunsthart is een nieuwe toneeltekst van Nathan Vecht. De voorstelling wordt gespeeld door Guy Clemens, Sieger Sloot en Hannah van Lunteren in een regie van Lineke Rijxman.

Theater
2015

MugWeekend

Mugmetdegoudentand bestaat dertig jaar. Dat vieren we door een weekend lang recente voorstellingen en oude successen te spelen in Stadsschouwburg Amsterdam.

Theater