Skip to content
mugmetdegoudentand

ons archief

Welkom in ons archief! Hier vind je alle voorstellingen, tv-shows en projecten van 1985 tot nu!

2016

Het vervoegde leven

Het vervoegde leven is een theatrale en ontroerende biografie over een doodgewone en toch bijzondere vrouw geboren in de jaren dertig van de vorige eeuw.

Theater
2015

MugWeekend

Mugmetdegoudentand bestaat dertig jaar. Dat vieren we door een weekend lang recente voorstellingen en oude successen te spelen in Stadsschouwburg Amsterdam.

Theater
2015

Een Flinke Linkse Vrouw

Margje is een zorger. Ze zorgt voor planten die ze bij de vuilnis vindt. Ze helpt de asielzoekers van het centrum om de hoek. Maar als goed voornemen voor het nieuwe jaar wil ze…

Theater
2015

Kunsthart

Kunsthart is een nieuwe toneeltekst van Nathan Vecht. De voorstelling wordt gespeeld door Guy Clemens, Sieger Sloot en Hannah van Lunteren in een regie van Lineke Rijxman.

Theater
2014

Sinaasappelstraat

Joan Nederlof doet in deze voorstelling samen met haar grootmoeder een klein onderzoekje naar de staat van de democratie anno 2015.

Theater
2014

Anton Heyboer

Dick van den Toorn vertolkt de rol van (levens)kunstenaar Anton Heyboer. Samen met schrijver/regisseur Don Duyns maakte Van den Toorn eerder al stukken over o.a. Joop den Uyl en…

Theater
2013

Fiftyfifty

Wat gebeurt er als je de democratie ook invoert in je seksleven? Dan begin je een open huwelijk op basis van gelijkwaardigheid. Jens en Milou hebben zo’n huwelijk, gunnen elkaar…

Theater
2013

Vermogen

Een politieke thriller met Lineke Rijxman en Willem de Wolf.

2012

Superkapitalisten

‘Egoïsme zou de belangrijkste drijfveer van de mens moeten zijn. Je moet alleen datgene doen wat je zelf wilt; dat is uiteindelijk het beste voor de wereld,’ aldus Ayn Rand.

Theater
2012

Rietje meets Koos

De Tilburgse Rietje van den Biggelaar - een personage uit de voorstelling ‘meepesaant’ gespeeld door Marcel Musters - bezoekt de in Den Haag opgegroeide ontwerper Koos van den…

Theater
2011

Wat is het nu

In een scherpe en geestige monoloog mengt Lineke Rijxman zich in de actuele discussie over de betekenis van kunst voor ons en onze samenleving.

Theater
2011

meepesaant

Twee zussen, twee vriendinnen, twee vrouwen uit Tilburg. Elke week kaarten ze samen en hebben het 'meepesaant' over mannen, kwalen en kinderen.

Theater