Skip to content
mugmetdegoudentand

Bonusaflevering: Van mug naar mus (7 juli 2023)

Dit is de tweede bonusaflevering over 38 jaar mugmetdegoudentand. In deel 1 hoorde je het live-verslag van zondag 11 juni, toen we met mug-liefhebbers en oud-medewerkers in het mug-gebouw waren om herinneringen op te halen. In déze aflevering praat ik na over die bijzondere middag, samen met Pablo Cabenda en actrice Mouna Goeman Borgesius die in 1985 mede-oprichter was van de mug. Ook hebben we het over de toekomst: van mug naar huis mús.

Daarna hoor je voice-reacties en emails van ons publiek en mensen uit de theaterwereld, die voor de mug veel betekend hebben. Veel luisterplezier.

Met veel dank aan de ingesproken berichten van: Carla de Nijs, Janienke van Bommel, Thomas Heerma van Voss, Geke Oosterhof, Fieke Maas, Claudia Gatzen, Lise Mathol, Irene Waanders, Margreet Kooistra, Iris van der Putten, Mignon Nusteling, Wilma Hammerström, Manon Duintjer, Joep van de Pavoordt van MIMIK, Coos van Tuinen.

En met veel dank aan de e-mailers: Johan Everaers, Eveline Raad, Gitima van der Putten, Liesbeth van der Schaar, Ilana Wegloop, Taetske Kleijn, Susanne Scholten, Mariette Roelofsen.

Beluister de podcast via Apple Podcasts of Spotify hieronder

Bekijk project