Joan coach special theater eenakter roadshow

Joan coach special theater eenakter roadshow

De Special Theater Eenakter Road Show 2020-2021 zet theatergroepen voor mensen met een beperking landelijk in de spotlight en biedt tal van kansen voor samenwerking en ontwikkeling met als doel een meer inclusieve samenleving ook op theatergebied. 

De Special Theater Eenakter Road Show 2020/2021 met 3 regionale eenakterdagen in april en een landelijk eenakterfestival op 8 juni met een aantal parels uit de regionale eenakter dagen en een uitgebreid randprogramma. 

Theatergroepen voor mensen met een beperking kregen van Special Arts de uitnodiging om een eenakterplan in te sturen en een ontwikkelwens te formuleren. Theaterprofessionals waaronder Joan Nederlof hebben de plannen gelezen en beoordeeld op originaliteit en haalbaarheid. Er waren meer dan veertig aanmeldingen met geweldige plannen en helaas maar achttien plekken voor opvoering, dus de keuze was bijzonder lastig. Gelukkig worden er ook workshops verzorgd door theaterprofessionals, die aansluiten bij de ontwikkelwensen van alle theatergroepen die zich hebben aangemeld. Professionele acteurs, regisseurs, schrijvers, castingdirectors, producenten en theaterprogrammeurs zullen die workshops samen met Special Arts gaan organiseren. De Mug vindt het heel leuk mee te kunnen doen aan de Special Theater Eenakter Road Show!

Special Theater Road Show

 

 

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?