Skip to content
mugmetdegoudentand

Nieuws

In memoriam: Dirk Kuiper

Op maandag 25 oktober overleed Dirk Kuiper. Dirk was gedurende een periode van tien jaar de vaste technicus van Mugmetdegoudentand.

Artikel

In memoriam: Jan Ritsema

Op zondag 10 oktober overleed regisseur en theatermaker Jan Ritsema.

Artikel

PODCAST: 35+1 JARIG JUBILEUM

Op zondag 3 oktober bestond de mug 35 jaar (of eigenlijk +1, maar aangezien we hier vorig jaar niet bij stil konden staan, hebben we het dit jaar dubbel en dwars ingehaald.

Podcast

Smoeder op de buis!

De geplande theatertournee van de voorstelling Smoeder met Maria Goos en Marcel Musters kon door COVID-19 helaas niet doorgegaan, in plaats daarvan gaat Goos langs bij…

Artikel

Wie is de echte Hedy d'Ancona?

Marcel Musters, Lineke Rijxman en Joan Nederlof zijn gevraagd om een bijdrage leveren aan het festivalprogramma van ‘Mag Het Licht Aan’ - gecureerd door de enige echte Hedy…

Video

Interview met Malou Gorter over 'Happy Hour'

Malou Gorter is dit najaar te zien in de voorstelling 'Happy Hour', waar ze zich volledig in uit kan leven: "Voor mezelf is de verleiding om op het toneel alles te kunnen zeggen…

Interview

Podcast 'De Joodse Raad'

In het kader van Theater na de Dam een speciale podcast aflevering van Theater Bellevue met Lineke, Jurriaan en Margo over de mugvoorstelling De Joodse Raad.

Podcast

In memoriam Aat Nederlof

Op 12 april 2021 is acteur Aat Nederlof overleden. Hij was één van de bekendste Nederlandse acteurs met het syndroom van Down.

Artikel

Rijsen & Rooxman, DeDikkeMuiz & Sjors op TV

Met een reeks speciaal voor televisie gemaakte theaterregistraties biedt NPO Cultuur een alternatief podium aan theatermakers die geraakt worden door de huidige coronamaatregelen. 

Artikel

Joan coach Special Theater Eenakter Roadshow

De Special Theater Eenakter Road Show zet theatergroepen voor mensen met een beperking in de spotlight.

Artikel

Seks(e)(n) geselecteerd voor theaterfestival

Eindelijk mag het de wereld in! Seks(e)(n), onze coproductie van het afgelopen seizoen met Compagnie de KOE is geselecteerd voor Het TheaterFestival België.

Artikel

Koppensnellers in quarantaine

Video