Skip to content
mugmetdegoudentand

Nieuws

Theater van het Sentiment: Marcel Musters over Koos van den Akker

Marcel Musters was te horen bij ‘Theater van het Sentiment’ om te praten over goede vriend Koos van den Akker.

Interview

Kunststof Radio - Lineke Rijxman en Bart van der Boom, over De Joodse Raad

Na 1945 werd de Joodse Raad al snel symbool voor de ergste soort verraad: verraad van je eigen mensen. Hoe terecht is dat oordeel?

Interview

In de media: Happy Hour bij ARTE

TV-programma Tracks vraagt Lineke Rijxman en journaliste Sheila Sitalsing: zijn we vergeten hoe we ruzie moeten maken? Een gesprek over de gestoorde discussiecultuur.

Video

In de media: De Joodse Raad vertelt over dilemma's van toen

"Deze voorstelling moet een eyeopener zijn voor mijn generatie. Het gevaar dat mensen in staat zijn vreselijke dingen te doen, wordt onderschat." 

Interview

Lineke Rijxman in nieuwe comedyserie Tropenjaren

Vanaf 17 april 2022 is een nieuwe comedy over ouderschap te zien bij NPO. Met Lineke Rijxman als moeder van Jelle (Henry van Loon).

Artikel

Première: Stories That Matter

Op vrijdag 15 april organiseert Movies That Matter: Medialab Presents. De première van vier korte films gemaakt door statushouders. Met Joan Nederlof in de jury.

Artikel

Mug tip: FEEST! In Huize Klivia

Op 23 mei speelt Theatergroep Flexibel hun voorstelling ‘Feest in Huize Klivia’ in de Purmaryn in Purmerend. Laat je verrassen door een actuele versie van 'Ja Zuster Nee…

Artikel

Cinetree Filmclub: God Only Knows

Op 23 maart organiseert Cinetree de 'God Only Knows-filmclub'. We kijken samen met regisseur Mijke de Jong en hoofdrolspeler Marcel Musters.

Artikel

Expositie: 'Grensverleggers' met Marcel Musters

Tot 10 april 2022 is in Stadsschouwburg Utrecht de foto-expositie ‘Grensverleggers’ te zien met Marcel Musters én zijn hond Mika.

Artikel

Interview met Marcel en zijn aangenomen zoon Boyd

Op 24 februari stond er een groot duo-interview met Marcel Musters en zijn aangenomen zoon, Boyd Pasveer (33) in het Financieel Dagblad.

Interview

Podcast: Lineke bij ITA-Festival 'Brandhaarden'

Lineke Rijxman en journalist Sheila Sitalsing te gast bij het ITA-Festival 'Brandhaarden'. In het brandhaarden-programma reflecteren zij op maatschappelijke kwesties…

Artikel

Op het toneel is iedereen gelijk

Een inclusieve kunstwereld is de ultieme droom, zodat ook mensen met een beperking hun talent zichtbaar kunnen maken in het theater.

Artikel